woensdag 3 augustus 2016

Ontbijt - apfelstrudelcrumble


Ontbijt - Gezonde apfelstrudelcrumble





Benodigdheden (2 potjes):

- 1 appel (geschild en op erg fijne blokjes)
- 2 el rozijnen (heel even geweekt in water en afgegoten)
- 2 el esdoornsiroop
- kaneel
- granola (zie vorige recepten)
- vanilleyoghurt
- 2 vuurvaste potjes

Bereidingswijze:

Doe de gesneden stukjes appel in een vuurvast kommetje. Voeg de rozijnen en een snufje kaneel toe.
(Leg daarop eventueel een heel dun plakje boter.) Bedek met granola en een eetlepel siroop. Plaats ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C. Serveer met vanilleyoghurt of kwark.

Extra:

Probeer dit ook eens met nectarine gecombineerd met abrikoos!
Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten