woensdag 3 augustus 2016

Lunch - rode biet - augurk - radijs - komkommer - geitenkaas


Lunch - rode biet - augurk - radijs - komkommer - geitenkaas






Benodigdheden:

- een pakje voorgekookte rode bietjes. 
- verse geitenkaas
- zoete augurken in een pot (kan ook met zure)
- komkommer
- radijsjes
- zonnebloempitten en pompoenpitten
- yoghurtdressing light 


Bereiding:

Snijd dunne plakjes van de rode bieten en leg ze op het bord. Bestrooi met plakjes radijs, staafjes komkommer, schijfjes augurk en de pitten. Leg daarop een paar lepels geitenkaas. Bestrooi met de pitjes.


Extra:

De voorgekookte bietjes hebben een vrij zoete smaak. Dit past heerlijk bij de geitenkaas. Neem verse zodat de smaak erg zacht is. Wie geen geitenkaas lust, kan dit ook doen met mozzarella. 
Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten