maandag 22 augustus 2016

Dinner - vitello tonato - kalf - tonijn - rucola - parmezaan - tomaat


Dinner - vitello tonato - kalf - tonijn - sla - parmezaan - tomaat




Benodigdheden:

- 2 kalfsfilets
- kerstomaatjes
- zongedroogde kerstomaatjes
- parmezaan
- kappers
- tonijn uit blik
- light mayonaise
- Griekse yoghurt
- rucola
- lente-ui
- broodjes

Bereidingswijze:

Bak de met peper en zout gekruide kalfsfilets saignant in olijfolie. Laat rusten en afkoelen. Mix ondertussen een beetje mayonaise met de Griekse yoghurt, tonijn en kappers. Smeer wat van dit mengsel op de borden. Snijd het vlees op dunne plakjes en schik ze bovenop de tonijnmayonaise. Garneer met kerstomaatjes, parmezaanschilfers, versnipperde lente-ui en rucola. Serveer met een warm broodje.

Extra:

Zorg dat je verhouding mayonaise - yoghurt in het grote voordeel van de yoghurt is. Anders wordt dit gerecht een beetje te zwaar!
Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten