donderdag 28 juli 2016

Lunch - Parmaham - meloen - platte peterselie - chardonnayazijn


Parmaham - meloen - platte peterselie - chardonnayazijn






Benodigdheden:

- Parmaham (of een andere soort die je zelf wil)
- 1 meloen (cantaloupe)
- platte peterselie
- chardonnayazijn (of eventueel balsamicoazijn of rode porto)
- peper en zout

Bereidingswijze:

Snijd de meloen in 2 en haal de pitjes er uit met een lepel. Je kan de meloen gewoon op blokjes snijden of uithollen met een meloen-bolletjeslepel. Leg de bolletjes op een bord. Schik er wat Parmaham tussen en besprenkel met de chardonnayazijn. Werk af met platte peterselie, peper en zout.

Extra:

Een halve meloen per persoon moet normaal gezien als lunch voldoende zijn. Ook lekker met een stukje ciabatta. Let dan wel op dat je niet te veel brood eet!
Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten