dinsdag 4 oktober 2016

Dinner - wortel - raap - spruiten - ui - parmezaan


Herfstsalade met wortel, raap, spruit, ui en parmezaan




Na een lange vergadering kom je thuis en heb je echt nergens meer zin in. Gelukkig stond er al een grote schaal in de oven vol heerlijke herfstgroenten.
Smaakt altijd en zit boordevol vitamines!
En het is nog eens super gemakkelijk te maken. Zeker proberen!
Enjoy!


Benodigdheden (2pers):

- 6 grote wortelen
- 2 uien
- 30 spruitjes
- 3 rapen
- tijm
- rozemarijn
- parmezaan
- olijfolie


Bereidingswijze:

Snijd de groenten op grote stukken en doe ze in een grote ovenschaal. Besprenkel met voldoende olijfolie en kruid met peper, zout, rozemarijn en tijm. Meng goed onder elkaar en plaats de schaal in een voorverwarmde oven van 160°C. Laat ongeveer 45 minuten in de oven staan tot de groenten gaar zijn. Verdeel over de borden en bestrooi met schilfers parmezaan. (Je kan hier eventueel ook wat ham aan toevoegen.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten