maandag 24 oktober 2016

Dinner - quinoa - portobello - spinazie - ricotta



Gevulde portobello met spinazie, ricotta en een quinoa-tomatensalade






Heerlijk herfsteten!
Enjoy!


Benodigdheden (2pers):

- 4 portobellos
- 1 kop quinoa
- kerstomaten
- spinazie
- ricotta
- geraspte kaas



Bereidingswijze:

Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Hol de portobellos uit en vul ze met een mengeling van gekookte spinazie en ricotta. (Dit moet je zelf een beetje aanvoelen, zorg dat het goed smeuïg is.) Leg ze in de ovenschaal en bestrooi met een klein beetje geraspte kaas. Plaats ze in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 20 minuten. Gaar ondertussen de quinoa en voeg een beetje olijfolie toe als deze klaar is. Snijd de kerstomaatjes op stukjes en meng deze eronder. Kruid af met peper en zout. Serveer met de portobellos. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten